Voorgerecht
Soep van Pomodori tomaat
Een klassieke tomatensoep op Italiaanse wijze bereid.
Rode linzensoep
Met komijn en koriander, geserveerd met verse tomaatjes erop!
Carpaccio van het rund
Opgemaakt met diverse soorten sla, geschaafde Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en een truffelmayonaise.
Flammkuchen met pulled duck
De noordelijke pizzavariant! Wij serveren hem met pulled duck, champignons, bosui en balsamicostroop.
Thaise beef slade
Diamanthaas, Thaise dressing, bosui, rode paprika en gefrituurde knoflook om het af te maken
Huisgerookte zalm met eigeel crème
Overheerlijke zalm die wij hier zelf roken! Geserveerd met zoetzure venkelsalade, radijs en een crème van eigeel
Garnalencocktail
Roze garnalen in een krokant van filodeeg, afgemaakt met een huisgemaakte cocktailsaus.
Gamba’s potje
Gamba’s uit de oven met gebakken champignons, ui en kruidenboter.
Salade geitenkaas
Op toast gesmolten geitenkaasje uit de oven, geserveerd op een frisse salade met honing en walnoten.
Tomaten bruschetta
Een italiaanse klassieker; tomaatjes op een huisgemaakte crostini geserveerd met basilicum, lente-ui en een heerlijke kruim van olijven.
Mini fondue
Gesmolten Emmentaler & Reblochon met toast en warm brood uit de oven. Een aanrader voor de kaasliefhebbers!
Lekker voor bij de borrel
Warm stokbroodje met speciale kruiden en onze overheerlijke dipsaus
Ook glutenvrij te bestellen
Heeft u een allergie? Meld dit bij ons!
Kunt u niet kiezen en bent u benieuwd naar hoe onze gerechten eruit zien? Kijk op onze Instagram: @elveranobussum