Voorgerecht
Soep van Pomodori tomaat
Een klassieke tomatensoep op Italiaanse wijze bereid.
Carpaccio van het rund
Opgemaakt met diverse soorten sla, geschaafde Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en een truffelmayonaise.
Duo van ham
Parmaham & hertenham met meloen en gekonfijte vijgen.
Chiffonade van eend
Rosé gebakken eendenborst, dun getrancheerd met een vinaigrette van truffel op een bedje van gemengde sla.
Trio van vis
Garnalen, gerookte zalm en makreel met een frisse mix appel en crème fraîche
Garnalencocktail
Roze garnalen in een krokant van filodeeg, afgemaakt met een huisgemaakte cocktailsaus.
Gamba’s potje
Gamba’s uit de oven met gebakken champignons, ui en kruidenboter.
Salade geitenkaas
Op toast gesmolten geitenkaasje uit de oven, geserveerd op een frisse salade met honing en walnoten.
Salade El Verano
‘Al dente’ gestoomde courgette, wortel en sperzieboontjes geserveerd op een bedje van diverse soorten sla met feta kaas en rode bieten. De onverslagen truffel-granaatappeldressing maakt deze salade echt een favoriet! Ook te bestellen zonder truffel.
Mini fondue
Gesmolten Emmentaler & Reblochon met toast en warm brood uit de oven. Een aanrader voor de kaasliefhebbers!
Lekker voor bij de borrel
Warm stokbroodje met speciale kruiden en onze overheerlijke dipsaus
Heeft u een allergie? Meld dit bij ons!
Kunt u niet kiezen en bent u benieuwd naar hoe onze gerechten eruit zien? Kijk op onze Instagram: @elveranobussum